Poul Krebs – Aalbæk Havnefest 2022

DKK419.00

Lørdag den 16. Juli 2022.

Entrebillet til festteltet til Aalbæk Havnefest fra kl. 18:00

Poul Krebs spiller 75 min. koncert, og der vil både før og efter koncerten være dejlig musik med lokale bands. Disse bands offentliggøres løbende dog senest 1. Jan. 2022.

Der er igen begrænset pladser i teltet.

Til Johnny Madsen blev der udsolgt på få timer. 

Billetgebyr: 0DKK
Unummereret siddepladser

På lager

Varenummer (SKU): poul_2022_havn Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer.

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.

Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million eksemplarer. ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.

Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere –en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.