Men’s Room 4 – Torben Chris & Thomas Hartmann

DKK250.00DKK399.00

Arrangement dato: 5. november 2021 kl. 19:00

Men’s Room 4: Mega Men.

Igennem de tre første Men’s Room shows, har man kunnet opleve de to produktive komikere Thomas Hartmann og Torben Chris vende og dreje den lille forskel – som faktisk ikke er i ental, og sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.

I samarbejde med Aalbæk gl. Kro kan vi inden showet, tilbyde stegt flæsk ad libitum i Kroens hyggelige krostue. Prisen er kun 149,-/person.

Spisning på kroen fra kl. 16.30 til kl. 18.00.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Men’s Room 4: Mega Men.

Publikum kan se frem til en underholdende aften, når to af landets mest produktive komikere, Torben Chris og Thomas Hartmann, gæster Ålbæk Idrætscenter.

Ligesom i de tidligere shows, er der lagt op til en aften der byder på den ene joke efter den anden. Omdrejningspunktet er især de hverdagsproblematikker, som vi alle kan genkende, og som vi er bedst tjent med blot at grine af, for de er her for at blive.

Chris og Hartmanns ironiske distance til emnet, og deres evne til at lade kærligheden til det modsatte køn (og de indbyggede sære vaner) skinne igennem, er formentlig grunden til at Men´s Room er et af de mest kønsneutrale tiltag i dansk kultur. Faktisk er en af de tilbagemeldinger de oftest får, at deres shows er bedre end parterapi.

De fire shows kan sagtens ses uafhængigt af hinanden, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle – i faste forhold, men ugifte – er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt – men morsomt er det stadig.

Der er med garanti risiko for latterkramper!

Slip for madlavningen.

I samarbejde med Aalbæk gl. Kro kan vi inden showet, tilbyde stegt flæsk ad libitum i Kroens hyggelige krostue. Prisen er kun 149,-/person.

Spisning foregår fra kl. 16.30 til kl. 18.00.

Showet afvikles i Idrætscentret, der ligger ca 200 meter fra Aalbæk gl. Kro.

Dørene åbnes kl. 18.30 og showet starter kl 19. Det varer i ca 2 timer incl. en kort pause.